Díjazottak – 2017

A pályázati felhívást a Kuratórium 2017. év őszén írta ki és tette közzé a HTE és az Opakfi lapjaiban, az Interneten és az oktatási intézmények hirdetési helyein. A pályázaton végzett, elsősorban mérnökök, fizikusok saját önálló munkájuk összefoglaló dolgozatával, szakirányú lapban megjelent cikkeikkel, vagy új dolgozattal, mint pályaművel vehettek részt. A pályázóknak lehet más diplomája is, de a pályázó tevékenységét az akusztika területén kell, hogy kifejtse.

A 2017. évben meghirdetett pályázatra az akusztika főbb területeit érintő témakörökben lehetett benyújtani pályaművet a szerző saját, új tudományos eredményeit, elméleti, illetve gyakorlati újításait, vagy fejlesztéseit bemutató pályázat formájában.

A Huszty Dénes emlékdíj 2017-ben emlékplakettből és 150 000 Ft jutalomból állt.

A kiírásra az előírt határidőn belül két pályázat érkezett.

A pályázatokat Dr. Augusztinovicz Fülöp, az Alapítvány kuratóriumának Elnöke és a kuratórium tagjai értékelték.

A Kuratórium úgy határozott, hogy a 2017. évi pályázat keretében egy díjat ad ki Jenei-Kulcsár Dóra pályázatára.

A díjazott „Zongorahang fizikai alapú modellezése” (diplomaterv dolgozat, 2016 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, MSc) és 4 db tudományos cikkével érdemelte ki az elismerést.

A díj kiosztásának ünnepségét a HTE közgyűlés és díjátadó ünnepség keretében, az Alapítók képviselőinek jelenlétében, 2018. május 16-án tartották.